Persbericht

04-09-2023 20:00
Persbericht-2023-09-04 20:00:00

Occasionspecialist Seldenrijk in nieuwe handen

Harderwijk, 4 september 2023 - Seldenrijk kondigt vandaag aan dat het in nieuwe handen komt te vallen. Met de overname zal oprichter en eigenaar Corné Seldenrijk het bedrijf overdragen aan nieuwe eigenaren Rolf Eeftink en Tamara Willems.

Seldenrijk is sinds 2001 een toonaangevende specialist in de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen er eveneens terecht voor financiering en lease. De onderneming uit Harderwijk heeft altijd meer dan 500 gebruikte auto’s op voorraad en opereert landelijk. Dankzij een jong en gedreven team van meer dan 50 medewerkers is Seldenrijk een gevestigde naam in autoland en staat het bekend als een toegankelijke en uiterst professionele partner.

De volgende fase

De nieuwe eigenaren Rolf en Tamara hebben een automotive trackrecord van tientallen jaren binnen de VW/Audi organisatie. Met de overname, waarbij ook de Zwolse investeerder Gert van Brummelen betrokken is, haalt de organisatie dus de nodig additionele kennis en ervaring aan boord. “De onderneming is klaar voor de volgende fase waarin een prominente rol is weggelegd voor technologie, marketing, hr en duurzaamheid”, aldus Corné. “Deze overname zorgt voor een nieuwe impuls. Dat hierbij de eigen identiteit en cultuur van Seldenrijk behouden kan blijven, was voor mij heel erg belangrijk. De overname biedt mij daarnaast de kans om me compleet te focussen op de groei van mijn andere onderneming GTS en mijn passie voor Donkervoort.” 

Samen als sleutelwoord

Samen met het bestaande management en hun team zal er de komende maanden een plan ontwikkeld worden om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen en activiteiten uit te breiden. Rolf en Tamara kijken hier met vertrouwen naar uit. “Seldenrijk is een fantastisch bedrijf dat heel zorgvuldig en duurzaam is grootgebracht. Gedreven door een betrokken en trots team is er een diepgaand specialisme dat onderscheidend blijft in de snel veranderende branche waarin we ons bevinden. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig om met behulp van ICT/technologie en een mensgerichte aanpak zowel medewerkers als klanten de welverdiende aandacht te geven. Zaken als inclusie en diversiteit hebben we daarbij hoog in het vaandel.”