Seldenrijk. | Harderwijk

Specialist in occasions.

Seldenrijk is een toonaangevende specialist in de inkoop en verkoop van gebruikte auto’s. In Harderwijk bieden we u ruim 14.500 m² autobeleving. Met een jong, gedreven team van meer dan 50 medewerkers helpen we u graag om een betrouwbare, scherp geprijsde occasion te vinden.

 

Onze kracht? Die zit ‘m in de focus. Seldenrijk richt zich uitsluitend op de handel in gebruikte auto’s. Onze inkopers speuren heel Nederland af naar de beste auto voor u. We controleren ze zelf, ze staan razendsnel online en u heeft altijd keuze uit meer dan 500 occasions. Van kleine stadsauto’s tot SUV’s, van elektrische auto’s tot bedrijfswagens. 

Snel schakelen

Snel schakelen

Er zijn altijd meerdere adviseurs in de showroom die u kunnen helpen. Eigen auto inruilen? We taxeren ‘m ter plekke.

Transparantie

Transparantie

Geen geheimen als het gaat om gereden kilometers, onderhoud of schades. Gedetailleerde foto’s van alle occasions.

Gedrevenheid

Gedrevenheid

Er stroomt benzine (en een klein beetje diesel) door onze aderen. We zijn in de eerste plaats autoliefhebbers. Dat merkt u!

4-gemak.png

Gemak

Van financiering en lease tot het op naam zetten van uw nieuwe auto: we maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Onze reis tot nu toe.

 

2001: Als klein jochie droomt Corné Seldenrijk al van een eigen autobedrijf. In 2001 maakt hij die droom waar en begint hij met handelen vanuit Elspeet en Nunspeet.

 

2003: Met een Jeep en grote kar rijdt Corné Seldenrijk inmiddels heel Nederland door, altijd op zoek naar de beste deals.

 

2005: Het aantal verhandelde occasions groeit zo snel, dat het terrein regelmatig volstaat. Tijd voor het maken van nieuwbouwplannen...

 

2007: Seldenrijk neemt een showroom in Doornspijk in gebruik. In de twee jaar tussen de eerste tekening en de sleuteloverhandiging is Seldenrijk sterk gegroeid. Het pand is alweer bijna te klein!

 

2008: De eerste verkoper komt in dienst. En al snel ook een tweede en derde.

 

2009: Seldenrijk schaft de eerste nieuwe truck aan voor het transport van de occasions. Ook nemen we een extra terrein in Elburg in gebruik om de groei op te vangen. 

 

2010: Nieuwe verhuisplannen! Seldenrijk koopt 8.000 m² grond in Harderwijk. Het doel? Alle activiteiten weer onder één dak brengen.

 

2011: Seldenrijk verhuist naar de Zuiderbreedte te Harderwijk, perfect bereikbaar via de A28. Tot op de dag van vandaag is het onze thuisbasis.

 

2012: Om occasionkopers nog verder te ontzorgen, gaat Seldenrijk in samenwerking met partners ook lease & financiering verzorgen.

 

2014: De voorraad occasions blijft groeien. Daarom wordt het terrein met 3.600 m² uitgebreid.

 

2016: Ook het team van Seldenrijk groeit. We verwelkomen dit jaar de 50e collega.

 

2017: Met de bouw van een nieuwe showroom en werkplaats waar we nieuwe occasions inspecteren is Seldenrijk klaar voor de toekomst. Inmiddels beslaat ons terrein na een derde uitbreiding maar liefst 14.600 m².

 

2018: Seldenrijk neemt een eigen fotostudio met 360°-camera in gebruik. Zo kunnen we occasions nog beter in beeld brengen en online presenteren/verkopen.

 

2023: De volgende fase voor Seldenrijk; de organisatie gaat over in de handen van nieuwe eigenaren Rolf Eeftink en Tamara Willems.